Gizlilik Politikası

chp.org.tr ve bağlantılı site ve uygulamaları kullanmadan önce lütfen bu Gizlilik Politikasını okuyunuz, Gizlilik Politikası'nı kabul etmiyorsanız, lütfen chp.org.tr veya bağlantılı site veya uygulamayı uygulamalarınız arasından çıkarınız. Bu Gizlilik Politikası chp.org.tr ve bağlantılı site ve uygulamalar için geçerlidir, diğer siteler için bağlayıcı niteliği bulunmamaktadır.

Bu Gizlilik Politikası ile chp.org.tr ve bağlantılı site ve uygulamaların şartlarını kabul etmiş olmaktasınız.

OTOMATIK OLARAK TOPLANAN KIŞISEL OLMAYAN BILGI

BILGININ PAYLAŞIMI

Chp.org.tr ve bağlantılı site ve uygulamaları kullananların, kişisel bilgilerini korumak başlıca ilkeleri arasında yer almaktadır. Chp.org.tr ve bağlantılı site ve uygulamalar kişisel bilgi içermeyen datayı (Kullanılan işletim sistemi, ziyaretçilerin cinsiyeti vb.) 3. şahıslar ile bilgi vermek amacıyla paylaşabilir. Yasal olarak tarafımızdan istenmedikçe kişisel olarak nitelendirilen özel bilgiler 3. şahıslar ile paylaşılmamaktadır. Chp.org.tr ve bağlantılı site ve uygulamalar Cumhuriyet Halk Partisinin mobil uygulama ve siteleridir.

GÜVENLIK

Chp.org.tr ve bağlantılı site ve uygulamalar verinin mutlak güvenliği için gerekli teknolojik tedbirleri almaktadır. Ancak hiçbir teknolojik sistem %100 güvenli değildir. Chp.org.tr ve bağlantılı site ve uygulamalar hatalı kullanım yada kişisel bilgilerinize yetkisiz erişim gibi riskleri önlemek yada minimum seviyeye indirmek için gerekli tedbirleri almaya ve bu yönde bilgilendirici yayın yapmaya çalıştığını bilmenizi isteriz .

TOPLANAN VERILERIN DOĞRULUĞU

Chp.org.tr ve bağlantılı site ve uygulamalar kullanıcısı tarafından girilmiş olan eksik ya da yanlış bilgiyi, ziyaretçisinden gelecek yeni bilgi veya çapraz sorgulama yöntemi ile elde edeceği doğru bilgi ile değiştirebilir ya da silebilir.

DEĞIŞIKLIKLER

Chp.org.tr ve bağlantılı site ve uygulamalar dilediğimiz zaman ve bildirimde bulunmadan bu Gizlilik Politikası'nı, uygulamayı ve siteyi yada bu sayfalara erişimi değiştirebilir yada kaldırabiliriz.